Oodatud on kõik multirootorite omanikud sh huvilised. Üldiselt on plaan koos mõnusalt aega veeta suve viimastel päevadel looduskaunis kohas TOOSIKANNUL www.toosikannu.ee kus puhuks juttu “droonide” teemadel, lennutaks koptereid, arutleks meid puudutava ohutuse tagamise üle, käiks saunas jne. 

Esialgne majutus on broneeritud 30 ´le inimesele. Kui huvilisi tuleb rohkem – ärge muretsege, leiame ka Teile koha. Kohale peaks saabuma Laupäeval kell 14.00 (see on kahe nädala pärast). Külla ootame ka Lennuameti inimesi. Kes soovib tulla, aga ööseks ei soovi jääda, saada enda kontakt listi saamiseks e-mailile: henry@aerovideod.ee

Ühe osaleja osavõtutasuks on 26 EUR. 

See sisaldab: 

– Pühapäevast hommikusööki (Buffee) 
– Saaresauna kasutust 
– Majutust kämpingumajas 
– Grillmaja, mis on sh ka katusealuseks, kus saab kuulata nii muusikat, laadida akusid, süüa-juua kui ka vihma ja päikese eest varju. 

PS! Kuna see on ainuke vaba kuupäev veel Augustis ja Toosikannul, tuleb enda osavõtusoovist märku anda kiirelt. Hetkel on juba grupp inimesi koos, kes on soovi avaldanud. Enda osaluse kinnitamiseks -/ registreerimiseks, tasuge osalemistasu 26 EUR, CNT Meedia OÜ arveldusarvele: EE957700771001161581, kus selgituseks lisada oma nimi ja märksõna kindlasti: “Toosikannu”.
Lisainfo, küsimused, märkused – ja kõik head ettepanekud henry@aerovideod.ee – Võta enda muu lennuvahend ka kaasa – Toosikannul on ruumi küllalt 
Smile!


toosikannu

Henry Tombak 
5052574 
henry@aerovideod.ee

Related Posts